Hadımköy Hurdacı

Hadımköy Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği İstanbul genelinde geri dönüşüm sektöründe hizmet veren bir hurdacı firmasıdır. İstanbul’da verdiği hizmetlerle ismini ilk sıralara yazdırmayı başarmış köklü bir hurdacı firmayız. Hurdacılar Birliği olarak Hadımköy ve çevre bölgelerde Fabrika Hurdası alımı yapıyoruz. Fabrikalarınızdan çıkan imalat artığı her nevi hurdanızı yüksek fiyat ve nakit ödeme karşılığı alıyoruz. Hadımköy Hurdacı olarak ayrıca fabrikalarınıza hurda biriktirme kasaları da bırakıyoruz. Böylece fabrikanızda çıkan hurdalarınızı daha kolay biriktirmiş oluyorsunuz. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurda fiyat listemiz İstanbul Hurda Borsasının verilerine göre belirlenmektedir. Büyük ve köklü bir firma olduğumuzdan fiyat listemiz piyasanın her zaman üzerinde olup ve en güncel hurda fiyatlarıdır.  Hurdacılar Birliği’nin tüm hizmetlerinde önceliği daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Tüm hurdacılık faaliyetlerini müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir firmayız. Hadımköy Hurdacı Firması olarak ayrıca bölgedeki şantiyelerden Şantiye Hurdası alımlarımız da devam etmektedir. Tıpkı fabrikalarda olduğu gibi şantiye sahalarına da hurda biriktirme kasaları bırakma hizmetimiz mevcuttur.

İstanbul Hurdacılar Birliği

Hadımköy Hurdacı- Fabrika Hurdası Alımı

Hadımköy Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği tüm hurdacılık faaliyetlerine ara vermeden devam etmektedir. Hurdacılar Birliği uzman personeli ve teknolojik araç gereçleri ile İstanbul genelinde hizmet veren köklü bir firmadır. Firmamızın tüm personeli kendi alanlarında uzman kişilerden oluşmaktadır. Hadımköy Hurdacı Firması olarak tüm personelimize her yıl alanları ile ilgili gerekli tüm uzmanlık eğitimlerini aldırıyoruz. Hurdacılar Birliği olarak Hadımköy ve İstanbul genelinde Bina Yıkımı ve Fabrika Sökümü hizmeti de veriyoruz. Tüm yıkım söküm işlemleri için firmamızın Bina Analiz Ekibi ve Uzman Yıkım Ekibi mevcuttur. Bina Analiz Ekibimiz yıkımı veya sökümü gerçekleşecek binalarınızı önceden inceler ve yıkım esnasında alınması gereken tüm güvenlik önlemlerini alır. Daha sonra yıkım veya söküm için gerekli tüm izinler alınır ve personelimiz yıkım söküm işlemlerine başlarlar. Hadımköy Hurdacı Firması olarak yıkım söküm işlemlerimiz esnasında çevreye en ufak bir hasar vermiyoruz. Sizlerin de satılacak hurdası veya bina yıkım söküm işleri varsa Hurdacılar Birliğinden profesyonel yardım alabilirsiniz. Yapacağınız tek şey bizimle iletişime geçmek.