fatih hurdacı

Fatih Hurdacı ve Hurda Alımı

Fatih Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği İstanbul genelinde hurda alımı yapan hurdacı firmasıdır. Hurdacılar Birliği olarak Fatih ve çevre bölgelerde hurda demir, bakır hurdası, hurda krom ve kablo hurdası alımları yapıyoruz. Fatih Hurdacı Firması olarak tüm hurda alımlarımızda siz değerli müşterilerimize yüksek fiyat ve anında nakit ödeme garantisi veriyoruz. Hurdacılar Birliği hurda fiyatlarını İstanbul Hurda Borsasına göre belirlemektedir. Böylelikle siz değerli müşterilerine hem piyasanın üzerinde bir teklif sunuyor hem de en güncel hurda fiyatlarını size söylüyor. Hurdacılar Birliği olarak ikinci el inşaat malzemeleri, ikinci el çatı malzemeleri, ikinci el çelik kondüksyon ve ikinci el sandviç panel alımları da yapmaktadır. Fatih Hurdacı olarak Fatih ve çevre bölgelerden şantiye hurdası alımlarımız da devam etmektedir. Şantiye sahalarınıza hurda biriktirme kasaları bırakma hizmetimiz de mevcuttur. Böylelikle şantiye sahanızda çıkan şantiye hurdasını daha kolay biriktirebiliyorsunuz. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurdacılık hizmetlerimizde her aman kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan köklü bir firmayız.

İstanbul Hurdacılar Birliği

Fatih Hurdacı Firmaları

Fatih Hurdacı Firmaları arasında verdiği hizmetlerle üst sıralarda yer almayı başarmış olan Hurdacılar Birliği tüm hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Gerek uzman kadrosu gerekse teknolojik araç gereçleri ile kaliteli hizmetin adresi olan Hurdacılar Birliği İstanbul merkezli bir firmadır. Hurdacılar Birliği olarak İstanbul genelinde Bina Yıkım Söküm İşleri, Fabrika Sökümü ve Otel Yıkım Sökümü de yapmaktayız. Fatih Hurdacı olarak tüm yıkım söküm işlerimizi Bina Analiz Ekibi ve Uzman Yıkım Personelimiz ile gerçekleştiriyoruz. Yıkım işlemleri sırasında çevreye hiçbir hasar vermiyoruz. Yıkım işlemlerimiz öncesinde Bina Analiz Ekibimiz bina çevresinde gerekli tüm güvenlik önlemlerini almaktadır. Binanızın tüm yıkım izinleri alındıktan sonra personelimiz yıkım işlemlerine başlamaktadırlar. Yıkım bittikten sonra ortaya çıkan yıkım hurdası tartıma gitmek için firmamızın hurda nakil araçlarına yüklenir. Hurdacılar Birliği olarak tüm tartım işlemlerimiz elektronik hassas araç kantarlarında şeffaf bir şekilde yapılmaktadır. Fatih Hurdacı olarak ayrıca alüminyum hurdası, sarı hurdası, hurda kurşun, alkopan hurdası ve hurda çinko alımları da yapmaktayız. Sizler de tüm hurda satımı işlemleriniz için ve yıkım söküm işlemleriniz için bizden profesyonel destek alabilirsiniz.