Hurdacı İstanbul Avrupa Yakası Firması kapsamında geri dönüşüm konusuna hizmet eden birçok girişim var. Bu firmalar arasında seçim yaparken, birlikte çalıştığınız hurdacının da uygun bir fiyat listesine sahip olduğundan emin olmalısınız. Sunulan hizmet birimleri arasında aşağıdaki gibi hizmet ağlarının varlığına da dikkat etmelisiniz.

B. Bina yıkımı karşılığında demir blok satın alma ve büyük memnuniyet getiren ayırma işlemleri. Yıkım aşamasında size ödemelerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için finansman akışını profesyonelce yöneten firmaları tercih etmelisiniz. Geri dönüşümün artan önemi ile birlikte hurda işiyle uğraşan kişi sayısı da arttı. Bu nedenle firma seçim adımını daha dikkatli tamamlamanız gerekmektedir.

Hurdacı istanbul avrupa yakası

Demir Hurdaları Karşılığında Bina Yıkımı |  Hurdacı İstanbul Avrupa Yakası Firması

Hurdacı İstanbul Avrupa yakası kapsamında demir hurdalar karşılığında bina yıkımının ücretsiz şekilde üstlenildiği hizmet dalları da yer alıyor.

·         Bina yıkım adımında etrafta yer alan yapıların muhafaza edilmesine büyük önem verilmelidir.

·         Bina yıkımının demir hurdalarının değeri ile karşılanmasının yanı sıra ücretsiz şekilde ayrıştırma adımlarının tamamlanmasına da dikkat edilmelidir. Bunun için ayrıca ücret talep eden firmalardan uzak durulmalıdır.

Bu seçenekler üzerinden hem uygun fiyatlı bir şekilde binanın yıkımı sağlanacaktır hem de kısa sürede demirlerin geri dönüştürülmesi mümkün kılınır. Demir, bakır ya da çinko gibi dünyada yaygın şekilde kullanılan fakat kaynağı sınırlı olan ürünlerin geri dönüşümüne büyük önem verilmelidir.

Geri Dönüşümün Odak Noktası

Hurdacı İstanbul Avrupa yakası nüfus ve bina bakımından en geniş alan kaplayan ve yoğunluğu en yüksek olan alanların başında geliyor. Binalaşmanın bu derece artması ile bazı binaların yıkımı da kaçınılmaz olmaktadır. Yıkılan binalarda kullanılan demir, çinko, bakır gibi malzemelerin tespit edilerek geri dönüştürülmesi çocuklarımıza çok daha yaşanabilir bir alan bırakılması için büyük önem arz eder!

Hızlı Ödeme

İş birliği kurduğunuz firmanın hurdaları alma karşılığında ödeyeceği tutarı nakit şekilde sunmasına ve anında ödeme yapmasına da ayrıca dikkat edilmelidir. Bu aşamada firma sayısı arttığı için ödeme adımından ayrıştırma adımına kadar ayrıca dikkatli olmalısınız. Daha öncesinde hurdacılardan hizmet alan müşterilerin yorumlarına bir göz atarak memnun kalıp kalmadığınızı da ayrıca bildirebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Hurdacı | Hurdacı İstanbul Avrupa Yakası Firması

Değerli metaller, atık hale geldikleri zaman hiçbir şekilde çöpe atılmamalıdır. Özellikle de alüminyum kutular, ağır motor parçaları, aküler ve çeşitli mekanik cihazların çöpe atılması son derece ciddi bir maddi kayıp yaşanmasına yol açar. Hurdacı İstanbul Avrupa Yakası genelinde yirmi dört saat boyunca sokağa atılan veya çöpe çıkartılan malzemeleri toplayan insanların olduğu biliniyor. Bu kişiler tarafından düzenli olarak toplanan metal atıklar, krom veya bakır olması fark etmeksizin, kilogram başına fiyatlandırılan tesislere satılıyor.

Hurda Alan Tesisler Avrupa Yakası

Avrupa genelinde satışının yapıldığı bilinen tüm hurdalar için işleme tesisleri ve geri dönüşüm tesisleri özel bir sürece sahiptir. Demirde ve bakır kablolarda olduğu gibi, ulaşılması son derece kolay olan alüminyum kutularda dahi son derece kaliteli bir satış sürecinden yararlanabilirsiniz.

Hurda alan şirketlerin an itibariyle geçerli olan Avrupa Yakası satış fiyatları ile Anadolu Yakası satış fiyatları birbirinden farklı değildir. Lokasyona göre değil, tamamen tarihe ve kur durumuna bağlı olarak hurdaların alım satım fiyatlarının değiştiğini söylemek mümkün olacaktır.

• Kurşun levha 13,20 Türk Lirası
  • Karışık ve toplama hurda 2,47 Türk Lirası
  • Hurda antigron kablo 15,50 Türk Lirası
  • Hurda tek damar kalın iç tesisat kablosu 34,00 Türk Lirası

Güvenli Hurda Alım Tesisleri

Ödemeleri geciktirmeyen, ayın sadece belirli dönemlerinde ödeme yapılacağını belirtmeyen tesisleri tercih etmeniz öneriliyor. Bu tesislerle ilgili her zaman için internet sitelerinden veya adreslerine gidilmesi halinde, depolama kapasitelerine yönelik bilgi almak mümkündür. Hurdacı İstanbul Avrupa Yakası tesislerinde genel olarak alüminyum ve bakır malzemelerin depolandığı, bunlarla ilgili geri dönüşüm hizmeti verildiği görülüyor. Paslanmaz çelik ve yıkım karşılığı hurda alımıyla ilgili hizmet veren kuruluşlarla da karşılaşılabiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.