Hurda Kablo Alanlar

İstanbul’da Hurda Kablo Alımı Yapan Yerler

İstanbul’da hurda kablo alımı yapan firmalar arasında Kablo hurdasını en yüksek fiyattan alım yapıyoruz dediğimizde çok büyük bir şehirden bahsettiğimizin farkında oluyoruz. Bu bölgede birçok farklılıkta hurdacı firmaları bulunmaktadır. İstanbul’da hurda kablo alımı yapan yerler ise diğer hurdacı firmalardan farklıdır. Çünkü bazı firmalar kendi içlerinde de ayrılmaktadır. Kimi firma sadece hurda araba parçası alırken kimi firma hurda elektronik cihazların alımını veya satımını yapmaktadır. Bazı firmalar ise bütün hurdaya çıkmış parçaları almaktadırlar. Burada önemli olan nokta ise size hangisinin lazım olduğudur.

Bu yazımızda ise sizlere hurda kablo alımı yapan yerlerin özelliklerinden ve yaptıkları çalışmalardan bahsedeceğiz. Bahsettiğimiz kabloların iç kısımları bakırdan ve alüminyum malzemelerinden oluşmakla birlikte dış kısımları ise tamamen plastik malzemeden oluşmaktadır. Buradaki amaç hurdaya dönmüş yani artık hiçbir şekilde çalışmayan işe yaramayan kabloları hurda kablo alımı yapan yerlere vererek tekrardan geri dönüşümünü sağlamaktır.

İstanbul’da Hurda Kablo Alım Fiyatları

Malum elektronik cihazlardan, mutfak araçlarına kadar aklınıza gelen hemen hemen her türlü alet için kablo olmazsa olmazdır. Bu kablolarında belli bir kullanım süresi vardır. İstanbul’da hurda kablo alımı yapan yerler tamda bu noktada devreye girmektedir. Zamanla yıpranmış, yırtılmış veya parçalanmış tüm kabloları müşterilerinden satın alarak geri dönüşüme katkı sağlamış oluyorlar. Hurda kablo alım fiyatları ise kablonun çeşidine göre değişiklik göstermektedir.

2020 senesinin en güncel İstanbul hurda kablo alım fiyatları listesine (https://hurdacilarbirligi.com/hurda-fiyatlari)bakacak olursak; hurda kablo karışık 7 TL ile 13 TL arası, antigron kabloların alım fiyatı 7 TL ile 16.80 TL arası, içi çelik kabloların alım fiyatı ise 6 TL ile 13.80 TL arası, yer altı enerji kablosu alım fiyatı 14.50 TL, fare yemez kablo alım fiyatı ise 11 TL ile 15 TL arasındadır. Size en yakın hurda kablo alımı yapan firmayı arayarak fiyat bilgisi hakkında en doğru bilgiyi de alabilirsiniz.

Hurda Kablo Alım Satım Piyasası

İstanbul’un hemen hemen birçok semtinde hurda kablo alımı yapan noktalar bulunmaktadır. Özellikle günümüzde hurdacılık işleri çok daha fazla değerli olmakta ve geri dönüşüm açısından da büyük önem arz etmektedir. İstanbul’da hurda kablo alım satım piyasası içerisinde bu hurda türünü alım yapan yerler de birçok noktada bulunmaktadır. İstanbul’un neresinde ikamet ederseniz edin; size en yakın hurda kablo alım satımı yapan firmaları kolaylıkla bulabilirsiniz.

Hurda kablo alım satım piyasası içerisindeki ürünler de oldukça geniş bir yelpaze şeklindedir. Telefon kablosu, yer altı enerji kablosu, tesisat kabloları, antigron kablo, yüksek gerilim kablosu, bina iç tesisat kablosu, demirli kablo, karışık kablo gibi birçok hurda kablo çeşidi bulunmaktadır. Yani İstanbulda hizmet veren hurda kablo alımı yapan yerlerde bütün bu kablo çeşitlerine rastlamanız mümkündür. Sizlerinde elden çıkarmak istediğiniz hurdaya dönmüş kablolarınız varsa hiç vakit kaybetmeden size en yakın hurdacı firmasına gitmenizi öneririz.

Hurda Kablo Türleri

Hurda kablo türleri, farklı rakamsal değerlerde piyasada alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Hurda kablo türlerinin fiyatları ise genelde haftalık periyotlarda değişiklik gösteriyor. Elinizde olan hurda kablolar için fiyatları öğrenmek istiyorsanız, haftalık belirlenmiş güncel fiyat listelerine göz atmanız gerekiyor. Ayrıca bu tip hurdaları elinizden çıkaracağınızda, hurda miktarınız arttıkça biçilecek değer ve fiyatların da artacağını unutmamanız lazım. Toplu olarak hurda kablo satışlarınızda daha yüksek bir kâr elde edeceğiniz de bu durumda aşikârdır.

Hurda kabloların fiyatları, hem 2019 hem de 2020 senesi itibariyle kayda değer bir şekilde artmıştır. Hurda fiyatlarındaki bu artışlar, her türde olduğu gibi kablo hurda türünde de fiyat listelerini etkilemiştir. Kablo geri dönüşüm hizmet ve faaliyeti veren hurda firmalarında rastlayabileceğiniz hurda kablo türleri ise şu şekilde sıralanabilir:

• Antigron kablo, gtip kablo, nya kablo, fiber kablo, cat6 kablo, hdmi kablo, ethernet kablo, vga kablo, anten kablosu, elektrik kablosu, dvi kablo, usb kablo, hes kablo, internet kablosu, telefon kablosu, fiber optik kablo, sata kablo, ttr kablo, uydu kablosu, scart kablo, elektronik kablo, topraklama kablosu, nyy kablo, dya kablo, cat5 kablo, data kablosu, yanmaz kablo, pvc kablo, fare yemez kablo, sanayi kablosu.