kadıköy hurdacı firması

Kadıköy Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği Anadolu Yakasının tüm ilçelerinde hurda alımı yapan hurdacı firmasıdır. Kadıköy Hurdacı olarak Kadıköy’ün tüm mahallelerinde yüksek fiyat ve anında nakit ödeme garantisi ile adresten hurda alımı yapıyoruz. Hurdacılar Birliği olarak hurda demir, alüminyum hurdası, hurda krom ve kablo hurdası alımları yapıyoruz. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurda fiyatlarımız İstanbul Hurda Borsasına göre belirlenmektedir. Siz değerli müşterilerimize her zaman en güncel hurda fiyatlarını sunuyoruz. Kadıköy Hurdacı Firması olarak her zaman önceliğimiz kaliteli ve güvenilir hizmet ile müşteri memnuniyeti sağlamak olmuştur. Hurdacılar Birliği olarak Kadıköy bölesindeki şantiye sahalarından şantiye hurdası alımlarımız da halen devam etmektedir. Hurdacılar Birliği olarak şantiye sahalarınıza hurda biriktirmek için kasa bırakma hizmetimiz de mevcuttur.  Kadıköy Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği uzman kadrosu ve profesyonel araç gereçleri ile hurdacılık hizmeti vermektedir. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurdacılık hizmetleri için gerekli tüm belgelerimiz mevcuttur. Hurdacılar Birliği olarak yaptığımız hizmetlerle geri dönüşüm sektörünün öncü firmaları arasına girmiş köklü bir firmayız.

Kadıköy Hurdacı

Kadıköy Hurdacı Firmaları

Kadıköy Hurdacı Firmaları arasında ilk sıralarda yer alan Hurdacılar Birliği güler yüzlü personeli ile siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Hurdacılar Birliği olarak bakır hurdası, hurda sarı, kurşun hurdası, hurda çinko, alkopan hurdası vb. tüm hurda çeşitlerinin nakit ödeme karşılığı ile adresten alımını yapmaktayız. Kadıköy Hurdacı Firması olarak ayrıca Kadıköy bölgesinde Bina Yıkım Söküm İşleri, Fabrika Sökümü ve Otel Yıkım Söküm İşleri de yapmaktayız. Hurdacılar Birliği olarak tüm yıkım işlemlerimizi Bina Analiz Ekibimiz ve profesyonel yıkım ekimiz aracılığı ile yapmaktayız. Bina Analiz Ekibimiz yıkım gerçekleşecek binalarınızın önceden analizini yapar ve alınması gereken tüm güvenlik önlemlerinin firmamız tarafından alınmasını sağlar. Daha sonra tüm yıkım izinleri çıkar ve yıkım ekibimiz yıkım işlemlerine başlar. Yıkım işlemlerinin sonrasında ortaya çıkan yıkım hurdası tartıma gitmek için hurda nakil araçlarımıza yüklenmektedir. Hurdacılar Birliği olarak tüm tartım işlemlerimiz şeffaf bir şekilde yapılmaktadır. Tartım işlemleri de bittikten sonra firma yetkilimiz ödemenizi nakit olarak anında gerçekleştirir. Sizler de hurda satmak veya yıkım söküm işleriniz için Hurdacılar Birliğinden profesyonel yardım alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey iletişim numaralarından bizi aramaktır.

3 thoughts on “Kadıköy Hurdacı ve Hurda Alan Yerler”