maltepe hurdacı kuruluşu

Maltepe genelinde hurda metal geri dönüşüm alanında hizmet veriyoruz. Haftanın her günü 24 saat esasına dayalı olarak çalışan bir firmayız. Alüminyum, demir, bakır, sarı gibi hurdalar için size en yüksek fiyatı sunuyoruz. Ayrıca adresten her kgde hurda alım imkanımız mevcuttur. Şirketimiz Maltepe hurdacı firması olarak yerinde ve değerinde her tür hurda alımı yapmaktadır. Maltepe’de her mahallede krom, pimapen, sarı, kablo, demir hurdası vb. için adrese kadar geliriz. Üstelik ilçe genelinde bina içi söküm, yıkım ve kırım işleri de yapmaktayız. Hurda alım satımında diğer ilçelerde olduğu gibi Maltepe’de güvenin adresi Hurdacılar Birliği’dir.

Siz değerli müşterilerimizin bize olan güveni ile hız kesmeden geri dönüşüm alanında ilerlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da hurdacı Maltepe projelerimize büyük önem veriyoruz. Bizden haftanın tüm günleri hizmet alabileceğinizi lütfen unutmayın. Hurdacı telefon numaraları 24 saat açıktır. Hurda fiyat bilgileri için güncel listemizi kontrol edebilirsiniz. Maltepe hurdacı servislerimizi fabrika sahanıza hemen gönderebiliriz. Bu sayede üretimden artan malzemeler tekrar değerlendirilir üretim skalanıza katkı sağlanmış olur. Geri dönüşüm konusunda oldukça deneyim sahibi olan firmamız İstanbul Asya tarafında aktif hurdacılık yapmaktadır. Özellikle üretim alanlarından alüminyum ve bakır, inşaat şantiye sahalarından ise demir hurdası almaktayız. Ödeme gücümüz nakit ödeme yapmaya imkan sağlamaktadır. Hurdanızın gerçek değerini anında peşin para olarak alırsınız.

Maltepe’de Hurdacı Servislerimiz Nerede?

Maltepe hurdacı firmamız bölgede en yüksek hurda fiyat garantisi ile çalışmaktadır. Üstelik her tür araç gereç ve ekip firmamız tarafından sağlanmaktadır. Elinizde bulunan tüm hurda cinsleri için araç gönderebiliriz. Net fiyat alabilmek için lütfen tonaj belirtiniz.

Esenkent En Yakın Hurdacı

Fındıklı’da Geri Dönüşüm

Gülensu Mahallesi Hurdacıları

Küçükyalı Merkez Hurda Alımı