Avrupa Yakası Hurda Alan Yerler sayesinde bina yıkımları veya kullanılmayan kabloların toplu olarak geri dönüşümü hızlanıyor. Bu süreçte evinize kolayca gelecek profesyonel ekipler size tahmini bir fiyat aralığı sunacaktır. Bu sayede uygun bir fiyat aralığı tercih edilerek hurdacı ile anlaşma sağlanabilmektedir. Ekipler telefonda verdiğiniz adrese gelir ve hurda tedarik süreci başlar. Kargo ücreti veya ayrı bir ayrım ücreti talep etmeyen firmaları tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Avrupa yakası hurda alan yAvrupa Yakası Hurda Alan Yerlererler

Bina Yıkım Aşaması | Avrupa Yakası Hurda Alan Yerler

Hurda firmamız, aynı zamanda bina yıkım aşamasında da hizmet vermeye devam ediyor. Bu aşamada bina yıkımı yapılırken ortaya çıkacak olan hurda demirler karşılığında tüm yıkım hizmetleri sunulur. Özellikle son senelerde kentsel dönüşümün hız kazanması ile beraber hurdacıların vermiş oldukları bu hizmet de daha geniş bir talep kolu haline gelmiştir. Daha öncesinde bina yıkım alanında hizmet alan kişilerin firmaya dair yaptıkları yorumlara da bir göz atmanız gerekir.

Hurdaların Değerinin Belirlenmesi

Avrupa Yakası hurda alan yerler genel olarak hurda materyalin kalitesi ve ağırlığına göre bir ücret aralığı sunacaktır.

• Hurdaların değeri belirlenirken temelde kilogram başına hesaplamalar yapılır.
  • Demir ve bakır gibi materyallerde ürünün durumu paslanıp paslanmaması geri dönüşüme ne derece uygun olduğu gibi hususların da dikkate alındığı görülmektedir.
  • Taşıma ücreti talep etmeyen ve ayrıştırma aşaması için de yüksek işçilik ücreti talep etmeyen firmaların tercih edilmesi sizin için çok daha uygun olacaktır.

Bu detaylara dikkat ederek hizmet veren hurdacılar tercih edilmelidir. Ödemenin nakit yapılması çok önemlidir. Aşamalarda ödemenin sürece yayılması her iki tarafı da mağdur edebilecek hususlar arasındadır.

Legal Olarak Hizmet Veren Hurdacılar ile İş Birliği Kurun

Hurdanın toplanması ve geri dönüştürülmesi için iş birliği yapacağınız firmanın kesinlikle resmi detaylara dikkat ederek açılmış bir firma olması gerekir. Bu aşamada illegal hizmet veren hurdacılar da mevcuttur. Ödeme aşaması ve ürünlerin geri dönüştürülmesi hususlarında bu tip firmaların büyük sorun çıkarabileceği görülüyor. Hurdacı açmak için gerekli olan tüm belgeleri temin etmiş girişimler ile iş birliği kurulmalıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.