İstanbul Hurdacı

İstanbul Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği İstanbul genelindeki tüm ilçelerde geri dönüşüm sektöründe hizmet veren köklü bir hurdacı firmasıdır. Hurdacılar Birliği olarak tüm adreslerden anında nakit ödeme ve yüksek fiyat garantisi ile hurda alımı yapmaktayız. İstanbul Hurdacı olarak hurda demir, hurda bakır, hurda sarı ve hurda kablo alımları yapmaktayız. Tüm hurda alımlarında verdiğimiz fiyatlar İstanbul Hurda Borsası Fiyatları baz alınarak verilmektedir. Hurdacılar Birliği olarak ayrıca İstanbul’un tüm bölgelerinden şantiye hurdası alımlarımız da devam etmektedir. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda şantiye sahalarına hurda biriktirmek için konteyner bırakma hizmetimiz de mevcuttur. İstanbul Hurdacı Firması olarak ayrıca alüminyum hurdası, krom hurdası, hurda çinko, kurşun hurdası, alkopan hurdası, hurda sac, hurda çelik konstrüksiyon alımlarımız da mevcuttur. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurda alımı işlemlerinde her zaman önceliğimiz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olmuştur. İstanbul Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği tüm hurdacılık faaliyetlerini kendi profesyonel araç gereçleri ve uzman kadrosu ile gerçekleştirmektedir.

İstanbul'da Hurda Alımı
                                İstanbul’da Hurda Alımı

İstanbul Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği tüm hurda alımlarını kendi hurda nakil araçları ile gerçekleştirmektedir. Hurda alımı esnasında kesilecek veya sökülecek tüm hurdalarınız Hurdacılar Birliği personeli tarafından ücretsiz yapılmaktadır. İstanbul Hurdacı Firması olarak ayrıca bina yıkım söküm işleri, fabrika tadilat işleri de yapmaktayız. Kentsel dönüşümden kaynaklı yıkılacak binalarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hurdacılar Birliği olarak bizimle iletişime geçtiğinizde size bina analiz ekibimizi yönlendiriyoruz. Bina analiz ekibimiz binanızı inceleyip yıkım esnasında alınması gereken tüm güvenlik önlemlerini önceden belirler. Bina yıkımı için gerekli tüm resmi izinler alındıktan sonra firmamızın bina yıkım ekibi yıkım çalışmalarına başlar. Yıkım sonrasında ortaya çıkan hurdalarınız firmamızın hurda nakil araçlarına yüklenip size en yakın tartıya gider. Hurdacılar Birliği olarak tüm tartım işlemlerimiz şeffaflık politikalarımıza uygun bir şekilde elektronik hassas araç kantarlarında gerçekleşir. Siz değerli müşterilerimiz de tüm tartım işlemlerimizi gözlemleyebilirsiniz. Her nevi hurdanızı satmak veya bina yıkım söküm işlemlerinizi gerçekleştirmek için sizler de Hurdacılar Birliği’nin tüm hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sitemizdeki iletişim numaralarından bizimle iletişime geçmek.