hurda kalorifer kazanı

Hurda Kalorifer Kazanı Alan Firma

İstanbul’da tüm ilçelerden hurda kalorifer kazanı satın alıyoruz. Bina ısıtma sistemini değiştiren siteler için söküm ekibi gönderiyoruz. Bina içi tesisata hiçbir zarar vermeden sadece eski kazanı söken ekibimize güvenebilirsiniz. Kazan hurdası için gönderdiğimiz personelimiz işinin ehlidir. Bu işi daha önce defalarca yapmıştırlar. Yeni sistem için gerekli olan tüm boru ve parçalar aynen dururken eski kalorifer kazanı uygun bir biçimde kesilerek bina dışına çıkarılır. Hurda kalorifer kazanı alan firmamız bunun değerini size anında nakit olarak öder. Dilerseniz bu parayı site yönetimi hesabına doğrudan aktarabiliriz. Kendi personel ve araçlarımızla geldiğimiz için sizden sadece bize refakat etmenizi istiyoruz.

Yıkımı planlan konutlardan tüm eşyalarla birlikte ısıtma sistemlerine dahil olan su borularını ve kalorifer kazanını söküyoruz. Sökümü yapılan tüm hurdalar hurdacı ekibimizce bina dışında uygun bir alana taşınır. Daha sonra buradaki hurda malzemeler tartıma gönderilir. Sizin de onayladığınız hassas tartım sonucunda size en iyi fiyattan toptan bir ödeme yapılır. İstanbul Avrupa yakası hurdacı ekiplerimiz ve Anadolu yakası hurdacı ekiplerimiz kesim söküm işleri için sizden telefon bekliyor.

Hurdacılar Birliği Kazan Kesimi İçin Ne Düşünüyor?

Kat kalorifer sistemleri kurulurken kazan genellikle bodrum katta merkezi ısıtma amaçlı sonradan parça parça monte edilerek kurulmaktadır. Bu şekilde kurulan kalorifer kazanlarını bütün bir halde dışarı çıkarmak zordur. Bina yıkılacak ise duvar kırımı yapılarak vinç yardımı ile dışarı çıkarılır. Kazan kullanılabilir durumda ise genellikle bu yola başvurulur. Böylece kazan ikinci el olarak satılabilir. Ancak hem kazan hurda durumda hem de duvar kırımı yapılmayacak ise tek çözüm profesyonel söküm ve kesim işleridir. Uzman ekibimiz bina teçhizatına en ufak bir zarar vermeden kazan sökümünü yapar. Bu işlem sırasında koruyucu gözlük ve iş tulumunu giyerek ekibimize eşlik edebilirsiniz.

kalorifer kazanı hurdası alan

Eski kalorifer kazanı alan firmamız her mahalleye gelmektedir. Her tür metal kesim söküm işinde işin hakkını veren uzman ekiplere sahibiz. İş güvenliği konusunda gerekli hassasiyeti gösteren personelimiz sorunsuzca hurda kalorifer kazanı alımı işini gerçekleştirir. Haftanın her günü ve günün her saati bizleri arayarak fiyat bilgisi öğrenebilirsiniz. Sitemizde kayıtlı olan hurdacı telefonunu lütfen rehberinize “Hurdacı” diye kaydediniz. İhtiyaç duyduğunuz her zaman hurdacı numarası üzerinden görüşebiliriz. Böylelikle hurda kalorifer kazanı fiyatları bilgisini öğrenebilirsiniz.

4 thoughts on “Hurda Kalorifer Kazanı Alan Firma”