İstanbul’da Hurda Kablo Alan Firmalar

İstanbul’da Hurda Kablo Alan Firmalar Hangileridir?

İstanbul’da Hurda Kablo Alan Firmalar Kimlerdir?

İstanbul’da hurda kablo alan firmalar, genellikle halk arasındaki adı ile hurdacılar olmaktadır. Birçok değerli metalin alım satımını ve bina yıkımlarını gerçekleştiren hurdacılar, metal hurda kabloların da alım satımını üstlenmektedirler.

İstanbul’un yaklaşık her noktasından hurda kablo alan firmamız, geri dönüşüm için bu kabloları kullanmaktadır. Hurda sektöründe büyük bir yeri olan, içlerinde bakır madeninin bulunduğu bu hurda kablolar, hurdacıların sıklıkla alım satımını yaptığı bir hurda türüdür. İstanbul’da hurda kablo alan firmalar arasında, kaliteli bir kadro ile çalışan ve zamanında yerinde olup hurdalarına satın alabilen firmalar bulmakta zorlanmanız mümkündür.

Hurda kablolarınızı, ister kendiniz soyabilir ve değerini yükseltebilir, ister firma tarafından soyulması talep edebilirsiniz. Kabloyu kendiniz soyduğunuzda bakırını ve plastiğini ayrı olarak satmanız mümkün olacaktır. Dolayısıyla bu da size ekstra bir kazanç sağlayacaktır.

Hurda Kablo Fiyatları

Hurda sektöründe en sık kullanılan hurdalardan biri de kablolardır. İçlerinde bakır madeninin bulunduğu plastikle kaplı olan bu kablolar; satıcı veya hurdacılar tarafından soyulma işlemi görüp bakır madeni haline getirilmektedirler.

Uzun zamandır biriktirdiğiniz veya depoladığınız hurda kablolarınızı, kalite açısından büyük farkı olan firmamıza satışa sunabilirsiniz. hurdacilarbirligi.com sitemizi ziyaret ederek, hurda kablo ve türlerinin fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Günlük olarak değişine uğrayabilen hurda kablo fiyatları, sitemizde güncel listesiyle birlikte listelenmiştir.

Hurda Kablo Nasıl Satılır?

Hurda sektöründe satışı oldukça popüler olan hurda kabloların içinde bulunan bakır madeni sayesinde değerli bir malzeme olarak bilinmektedir. Hurdacılar veya satıcı tarafından kablonun soyulma işlemi ile beraber içindeki bakır metali çıkarılmakta ve kullanılmaktadır. Aynı zamanda, kablonun dışında bulunan plastiğini de satabilir ve ekstra bir kazanç sağlayabilirsiniz. Hurda kablolarınızı satmak için öncelikle, hurdacilarbirligi.com sitemizi ziyaret ederek detaylı bilgi edinebilir ve sitemizden bulabileceğiniz iletişim numarası ile bize ulaşabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında hurda kablo alan firmalar arasında, kaliteden şaşmayan ve uzman bir ekip ile çalışan firmamız sayesinde hurda kablolarınızı olduğu gibi birçok hurda malzemenizi de güncel listede bulunan fiyatlar üzerinden satabilirsiniz. Hurda kablo alım- satım işlemleri için, iletişim numaramızdan bize ulaşmanız yeterlidir.