Sultangazi hurdacı Sultangazi'de hurda alan

Sultangazi Hurdacı Sultangazi’de Hurda Alan Yer

Hurdacılar Birliği olarak İstanbul Sultangazi hurdacı firması olarak da çalışmaktayız. Şuan hali hazırda Sultangazi’de hurda alan yerler arasında en iyi fiyatı veren şirketlerden biriyiz. Satmak için hurdanız varsa bize sayfadaki fotoğraf üzerinde yer alan hurdacı telefonu ile ulaşabilirsiniz. Firma olarak çalışma mantığımız şöyledir: Bizi arayıp hurdanın türünü ve şuan ki halini ve konumunu yani olduğu adresi verirsiniz. Bizler de size mümkün olabildik en yüksek hurda fiyatını teklif ederiz. Kabul ederseniz ki karlı bir hurda satışı için öyle tahmin ediyoruz. Adrese geliriz. Hurdanın yüklemesi, nakliyesi ve tartım işlerini hallederiz. Tartım kısmında herhangi bir güven problemi olmaması için sizden bir temsilci istenir. Çıkan tartım sonucuna göre size toplam bir hurda tutarı ödemesi nakit olarak yapılır.

Sultangazi’den aldığımız hurda çeşitleri ve burada verdiğimiz geri dönmüşüm hizmeti şöyle sıralanabilir:

Hurda Alüminyum Alımı: Özellikle ofset matba alüminyumu, çıkma alüminyum profil, talaş, sert alüminyum ve kutu alüminyum hurdası satın alırız.

Hurda Bakır Alımı: Sultangazi hurdacı ekiplerimiz buradan bakır hurdası olarak daha çok soyma bakır, lama bakır hurdası, kırkambar ve imalat kartığı bakır çeşitlerini almaktadır.

Hurda Krom Alımı: Avrupa yakasında krom hurda fiyatlarını anlık takip eden firmamız paslanmaz hurda olarak özellikle krom talaşına yüksek fiyat vermektedir.

Hurda Demir Alımı: Demir hurdası alan yerler arasında Sultangazi’de en bilindik yerler arasındayız. Bu bilinme durumu kesinlikle kaliteli hizmet ve güven üzerine kurulmuştur.

Sultangazi hurda alımı

Sultangazi Bina Yıkım Söküm Ve Kesim İşleri

Her türden yapının tümden yıkımını, bina içindeki eşyaların sökümünü, çatı söküm ve makas kesim işlemleri ile duvar kırımı gibi işleri yapıyoruz. Sultangazi’de her mahallede uzman kadromuzla hurda kalorifer kazanı sökümü ve satın alınması da yapıyoruz. Ayrıca hurda yangın merdiveni kesimi ve sökümü için personel gönderebiliriz. Sultangazi hurdacı çalışanlarımızca hurda karşılığında ücretsiz depo temizliği yapılır.

Sultanbeyli’de hurda alan hurdacılar arasında tüm mahallere gelen tek hurdacıyız. Hurdacı araçlarımız gün boyunca Zübeyde Hanım, Cebeci, Uğur mumcu, Habibler, Gazi mahallesi ve Sultançiftliği’nde hurda alımı yapıyor. Hurdacılar Birliği olarak sizden gelen istek doğrultusunda Yunus Emre, İsmetpaşa, Yayla, Malkoçoğlu ve Eski Habipler mahallesine hurdacı gönderiyoruz. Sultanbeyli hurdacı şirketimiz bir alo demenizle çok kısa sürede Cumhuriyet, 75. Yıl, 50. Yıl ve Esentepe mahallesine gelmektedir.

4 thoughts on “Sultangazi Hurdacı | Sultangazi’de Hurda Alan”