Bina Yıkımı Yapılır

Bina Yıkımı Çıkan Hurda Karşılığı Ücretsiz

İstanbul Hurdacı Firması olarak İstanbul’da bina yıkım işleri yapmaktayız. Üstelik enkazdan çıkan hurda karşılığında binanın yıkımını bedava yapıyoruz. Tecrübeli yıkım ekibimiz gerekli tüm önlemleri alarak çalışmaktadır. Ayrıca yıkıma uygun, donanımlı iş makinelerine sahibiz. Yıktırmayı düşündüğünüz bina için bizimle ön görüşme yapın, Bina Analiz Ekibimiz size detaylı bilgi versin.  İstanbul bina yıkımı yapan firmamızın telefon numarası: 0533 680 2655

İstanbul gibi kompleks yerleşim yapılarına sahip şehirlerde yıkım işleri sanılandan daha tehlikeli olabilmektedir. Deneyimsiz kişilerce yapılan yıkımlar can ve mal kayıplarına yol açabilir. Çevre güvenliği alınmadan başlanan bir yıkım çok kısa sürede bir faciaya dönüşebilir. Bu nedenle güvenilir firmalar ile çalışarak riski en aza indirmeye çalışın. Firmamız çalışanları ilgili eğitimleri alarak iş sahasında yaşanabilecek tüm olumsuz durumlara karşı tecrübelidirler. Ayrıca gerekli risk analizleri yapıldığı için yıkım sorunsuz bir şekilde yapılır. Hurdacılar Birliği olarak size risksiz bina yıkımı sözleşmesi yapamaya davet ediyoruz.

İş makinesi ve kırım aleti kullanan operatörlerimiz sertifikalı uzman kişilerdir. Çevreye zararı engellemek için örtüleme ve perdeleme çalışmaları yapılır. Çelik levhalardan oluşan paneller ile saha çevresi sarılır. Yayalar için gerekli ikaz işaretleri yerleştirilir.

Hurda karşılığı bina yıkımlarında yapılan en büyük hata demirlerin enkazdan çıkarılması için molozların yıkım alanında parçalanmasıdır. Bu işlem çevreye toz yani asbest yayılmasına neden olur. Şirketimiz bina yıkımı işlerinde daima sulama yöntemi ve örtüleme sistemleri ile çevreye zararlı toz ve asbestin yayılmasına engel olur. Ayrıca moloz ve diğer atıklardan hurda ayrıştırma işlemi yıkım sahasında değil yerleşim yeri dışında kendi sahalarımızda yapılır.

Vinçli Bina Yıkımı İstanbul

Neden Hurda Karşılığı Bina Yıkımı?

Yıkım kararı verilen binanın keşfi, iş makinelerinin çalışması, projede görev alan personelin ücretleri, moloz ve diğer artıkların taşınması ve çevre düzenlemesi bir maliyet oluşturmaktadır. Bu maliyeti karşılamak yerine yıkım alanından çıkacak olan genellikle demir hurdasını satmak yeterli olmaktadır. Hurdacı firmamızca güncel hurda fiyatı üzerinden size bir hesap tutarı özetlenecektir. Hangi durum sizin için daha uygun ise yıkım işlemi o anlaşmaya göre yapılır.

Hurdacılar Birliği olarak yıkım izni alınmamış binalarda çalışma yapmıyoruz. İlgili belediye ve Çevre Şehircilik Bakanlığı’nca uygun görülen yöntemlerle yıkım süreci başlatılır. Bina sahibi veya vekâlet verdiği vasisi tarafından bağlı bulunulan belediyeye müracaatta bulunarak gerekli izin işlemlerini başlatabilir.

Bina Yıkım Firması İstanbul

Toplu Konut Yıkımları ve Kentsel Dönüşümlerde Rolümüz

Hurdacılar Birliği olarak İstanbul’da başlatılan Kentsel Dönüşüm Projelerinde aktif görev almaktan gurur duyuyoruz. Bina yıkım masraflarını en aza indirmek için yıkım alanlarından hurda alıyoruz. Toplu konut alanlarında yıkım çalışması yürütüyoruz. Yine bu alanlardan hurda demir satın alıyoruz.

Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen binalarda her tür yıkım ve söküm işini profesyonelce yapıyoruz. Çelik kapı, pvc kapı pencere, mutfak dolapları, parkeler ve diğer malzemeleri zarar görmeden söküp satın alıyoruz. Yine aynı binalardan kalorifer kazanları, ısıtma boruları ile kalorifer peteklerini satın almaktayız.

9 thoughts on “Bina Yıkımı Hurda Karşılığı Bedava”

1. Sakaryada üc kat cift daire üzeri alt katlar dükkan.
    Yikim ruhsati yakinda cikacak ,hurda karsiligi yiktiracam.