Hurda Geri Dönüşüm

Hurda Geri Dönüşüm Firmaları arasında kökleşmiş firmalardan olan Hurdacılar Birliği sektörde uzun yıllar hizmet vermektedir. Hurdacılar Birliği İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında şubeleri olan eski bir firmadır. Hurdacılık ağı oldukça geniş olan Hurdacılar Birliği İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinden hurda alımı yapmaktadır. Hurda Geri Dönüşüm Firması olan Hurdacılar Birliği hurda demir, bakır hurdası, sarı hurdası ve kablo hurdası alımları yapmaktadır. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurda alımı işlemlerimizde yüksek fiyat ve anında nakit ödeme garantisi vermekteyiz. Birliğin kuruluş amaçlarının başında kaliteli ve güvenilir hizmet ile müşteri memnuniyeti sağlamak gelmektedir. Hurdacılar Birliği olarak tüm hurda fiyatlarımız İstanbul Hurda Borsası baz alınarak hesaplanmaktadır. Siz değerli müşterilerimize en güncel hurda fiyatlarını vermekteyiz. Hurdacılar Birliği olarak ayrıca alüminyum hurdası, hurda kurşun, çinko hurdası, hurda iş makineleri vb. tüm hurda çeşitlerinin de adresten alımını yapmaktayız. Hurda Geri Dönüşüm Firması olarak ayrıca İstanbul genelindeki şantiye sahalarından şantiye hurdası alımlarımız da devam etmektedir. Şantiye sahalarına hurda biriktirme kasaları bırakma hizmetimiz de mevcuttur.

İstanbul'da Hurdacılık Hizmetleri
                   İstanbul’da Hurdacılık Hizmetleri

İstanbul Hurda Geri Dönüşüm

Hurdacılar Birliği Hurda Geri Dönüşüm sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ve kendi teknolojik araç gereçleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Hurdacılar Birliği İstanbul genelinde bina yıkım sökümü ve fabrika tadilat işleri alanlarında da hizmet vermektedir. Birliğin eski ve yıkımı gerçekleşmesi gereken binalar için bina analiz ekibi mevcuttur. Bu ekip binanızın yıkımı gerçekleşmeden önce binanızı inceler ve çevrede alınması gereken tüm güvenlik önlemlerini belirler. Daha sonrasında firma personelimiz yıkım işlemlerinden önce tüm çevre güvenlik önlemlerini alır. Yıkım işlemleri için gerekli tüm resmi izinler alındıktan sonra binanızın yıkım işlemleri başlar. Tüm yıkım işlemleri bittikten sonra hurdalarınız hurda nakil araçlarımıza yüklenip tartıma gider. Hurdacılar Birliği olarak tüm tartım işlemlerimiz elektronik hassas araç kantarlarında şeffaf bir şekilde gerçekleşmektedir. Tartım işlemleri de bittikten sonra firmamız size ödemenizi nakit olarak elden veya bankalar aracılığı ile gerçekleştirir. Sizler de İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinden her türlü hurda satımı veya bina yıkım söküm işlemleriniz için Hurdacılar Birliği ile iletişime geçip tüm hurdacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.