Avrupa Yakası Hurdacı

Avrupa Yakası Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği İstanbul Avrupa Yakasındaki tüm bölgelerden hurda alımı yapmaktadır. Hurdacılık sektöründe verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Hurdacılar Birliği tüm hurdacılık hizmetlerini profesyonel hurdacı ekipleri ile gerçekleştirmektedir. Avrupa Yakası Hurdacı Firması olan Hurdacılar Birliği hurda demir, hurda sarı, bakır hurdası ve hurda kablo alımları yapmaktadır. Hurdacılar Birliği olarak yüksek fiyat ve anında nakit ödeme garantisi ile adresten hurda alımı yapmaktayız. Tüm hurda fiyatlarımız İstanbul Hurda Borsasına belirlenmekte olup piyasanın üzerindedir. En güncel hurda fiyatları için Hurdacılar Birliğini takip edebilirsiniz. Avrupa Yakası Hurdacı Firması olarak kuruluş amacımız öncelikle güvenilir ve kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Böylelikle siz değerli müşterilerimiz ile hurda ticaretimizi sürekli hale getirmektir. Hurdacılar Birliği olarak Avrupa Yakasında yer alan tüm şantiye sahalarından şantiye hurdası alımlarımız da devam etmektedir. Hurdacılar Birliği olarak şantiye sahalarınıza hurda biriktirme kasaları da bırakmaktayız. Böylelikle şantiye sahalarınızdaki hurdalarınızı daha kolay biriktirme şansınız oluyor. Firma olarak biz de şantiyenizden böylelikle hurdalarınızı daha hızlı ve daha kolay almış oluyoruz.

İstanbul Avrupa Yakası Hurdacı

Avrupa Yakası Hurdacı ve Hurda Alımı

Avrupa Yakası Hurdacı Firmaları arasında ilk sıralarda yer alan Hurdacılar Birliği bina yıkım söküm işleri, fabrika hurdası alımı ve fabrika tadilat işleri de yapmaktadır. Bina yıkım söküm işleri için bina analiz ekibi ve bina yıkım ekibimiz mevcuttur. Kentsel dönüşümden veya eski olmasından dolayı yıkılacak binalarınız için profesyonel ekibimizden sizler de destek alabilirsiniz. Binanızın yıkım işleri öncesinde bina analiz ekibimiz binanızı inceler ve yıkım aşamasında alınması gereken tüm güvenlik önlemlerini belirler. Daha sonrasında yıkım ekibimiz gerekli tüm çevre güvenlik önlemlerini alırlar. Yıkım için gerekli tüm resmi izinler alındıktan sonra yıkım ekibimiz yıkım işlemlerine başlar. Yıkım işlemleri esnasında çevreye en ufak bir zarar verilmemektedir. Yıkım işlemleri bittikten sonra ortaya çıkan hurdalarınız tartıma gitmek için hurda nakil araçlarımıza yüklenir. Tüm tartım işlemlerimiz şeffaf bir şekilde elektronik hassas araç kantarlarında yapılmaktadır. Tüm bina yıkım işlerimiz profesyonel bir şekilde gerçekleşir. Avrupa Yakası Hurdacı Firması olarak ayrıca hurda alüminyum, alkopan hurdası, hurda kurşun, çinko hurdası ve krom hurdası alımı da yapmaktayız. Sizler de tüm hurdacılık faaliyetlerimizden yararlanmak için sitemizde yer alan numaralardan bizimle iletişime geçebilirsiniz.