esenler hurdacı

İstanbul Esenler’de hurda alan firmamız konum gönderirseniz adrese kadar gelir. Esenler hurdacı ekibimiz her türden hurda alım satım işi üzerine uzmanlaşmıştır. Üstelik kendi araç gereçlerimizi kullanarak hurdaların sökümü, kesimi ve taşımasını yapıyoruz. Esenler’de size en yakın hurdacı firması ile iş yapmak isterseniz hurdacı telefonu üzerinden iletişim kuralım.

Firmamız değerli maden ve metal hurda çeşitleri içinde hurda bakır, sarı, alüminyum, çinko, kablo, krom, nikel, kurşun ve zamak hurdası almaktadır. Bu hurdaların ticaretinde her zaman nakit ile çalışırız. Demir hurdası için yüksek tonajlı alımlarda iş makinesi filomuz mevcuttur. Esenler hurdacı şirketi Hurdacılar Birliği hurda sac, kalorifer kazanı, hurda teneke ve çatı makası gibi hurdaları yüksek fiyattan satın almaktadır.

Esenler’de Hurda Alan Hurdacı Ekiplerimiz Uğrak Yerleri

TURGUT REİS: özellikle son zamanlarda hurda kazan kesimi sökümü için çok sık uğradığımız Turgut Reis’te hurda alıyoruz.

FATİH: Burada en önemli hurda ticaret politikamız yerinden ve zamanında hurda alımıdır. Müşterimize fatih hurdacı firması olarak ne söz verdiysek onu yerine getiririz.

ORUÇREİS: Sahada görevli tüm hurdacı ve kesimci ekiplerimizin tamamı (hurda ekspertiz ve saha şeflerimiz dahildir ) sigortalıdır. Ayrıca iş güvenliği eğitimi almayan personelimiz yoktur.

NİNE HATUN: Fabrika yıkım işleri yapan firmamız Esenler’de hizmete devam ediyor.

KAZIM KARABEKİR: Kamu kurumları ve özel işletmelere ait yerlerde söküm işleri yapıyoruz.

FEVZİ ÇAKMAK: En yakın hurdacı telefonu ararsanız biz buradayız. Esenler hurdacı ekiplerimiz bölge geneline ulaşım sağlıyor.

esenler hurda alan

TUNA: Çoğunlukla elektronik hurdalar almak için geldiğimiz bölge esnafına daima nakit ödeme yapıyoruz. Ayrıca Tuna mahallesinde bazı bankaların tadilat sonrası atık hurdalarını satın aldık. Birçok işyerinde ise söküm işi yaptık. Yine buralardan çıkan demir, kablo, alüminyum ve bakır gibi hurdaları değerini ödeyerek satın alıyoruz.

HAVAALANI: Bu mevkide bulunan tüm jeneratör hurdaları için hurdacı servisi gönderebiliriz. Ayrıca tüm iş yerlerinden raf hurdası ve alüminyum profil satın alıyoruz.

MENDERES: Fabrika çatı sökümü ve duvar kırım işleri yapıyoruz. Ayrıca hurdacı ekiplerimiz ile artık kullanılmayan makineleri hurda olarak alıyoruz.

BİRLİK: Hurda ticaretinde güvenin ne kadar önemli olduğunu inanın biliyoruz. Bu yüzden de hurda tartımını daima elektronik kantarlarla hassas bir şekilde ve şeffaf olarak yapıyoruz.

KEMER: Kentsel dönüşüm kapsamında olsun olmasın her tür yapının yıkımını hurda karşılığı ücretsiz yapıyoruz.

DAVUTPAŞA: Hurda tonajını tahminen söylemeniz halinde vinç ve eksvatör gibi hurda yükleme araçları göndeririz.

esenler hurdacı hurda alımı

NAMIK KEMAL: Fabrikalar bölgesinde ve küçük işletmelerde yerinde tartım için taşınabilir kantar sistemleri getiriyoruz.

MİMAR SİNAN: Şantiye sahalarından hurda inşaat demiri alımı için konteyner bırakıyoruz.

YAVUZ SELİM: Güvenilir bir şekilde bina yıkımı yapıyor buradan çıkan hurdaları satın alıyor ve artan molozları uygun bir yere taşıyoruz.

ÇİFTE HAVUZLAR: Hurda karşılığında Esenler’de depo temizliği, bodrum temizliği ve çatı temizliği işleri yapıyoruz.

One thought on “Esenler Hurdacı | Esenler’de Hurda Alan”